کابینت مدرن چیست ؟
پیدایش و طراحی سبک مدرن ، حوالی جنگ جهانی اول شروع شد و شامل ویژگیهایی از قبیل سطح صاف و بدون شیب، شکلهای هندسی و استفاده از حداقل تزئینات میباشد. کابینت آشپزخانه مدرن با مشخصههایی مثل براق بودن، طراحی زاویهدارتر، سادگی در درها و چارچوبهایشان شناخته میشود.
طراحی کابینت مدرن جدید ، منعکسکننده تمایل مردم به سمت اثاثیه آشپزخانه مدرن متعلق به اواسط قرن بیستم است که دارای زوایا و منحنیهای زمخت میباشد. قسمتهای مختلف یک آشپزخانه مدرن میتواند محل استقرار کابینتهایی باشد که منعکسکننده ظواهر زاویهدار یا منحنی است.
مشخصات کابینت مدرن
- برخلاف مدلهای کلاسیک، کابینتهای مدرن صیقلیتر و جمعوجورتر هستند و عموما از ترکیب مواد و مصالح مختلفی ساخته میشوند. متریال جدید و قدیمی در سبک کابینت آشپزخانه مدرن کاربرد دارد به طوری که هنوز هم از چوب طبیعی در ساخت این کابینتها استفاده میشود. چوب، لمینت، شیشه و انواع فلزات در فرآیند تولید کابینتهای مدرن نقش مهمی ایفا میکنند.
- کابینتهای مدرن ، بزرگ و درشت نیستند و به جای داشتن درهای بزرگ، فاخر و حکاکیشده، این کابینتها از سیستمهایی کوچکتر و جمعوجورتر، از قبیل کشوهای عریض و کاربردی، بهره میبرند.
- از دیگر مشخصات کابینت مدرن ، استفاده از حداکثر فضا بدون محدودیت است به طوری که در این سبک، ما شاهد کابینتهای بلند و کشیده هستیم که حتی گاهی تا خود سقف نیز امتداد دارند.
- تنوع رنگ بالا یکی دیگر از ویژگیها و مشخصات کابینت مدرن است. در این سبک، برخلاف سبکهای کلاسیک، محدودیت رنگ چندانی وجود ندارد و ما میتوانیم از کابینتهایی با رنگهای شاد، پرانرژی و حتی غیرمتعارف استفاده کنیم.
- فارغ از رنگ یا مواد به کار رفته در طراحی مدرن آشپزخانه ، مهم ترین مسالهای که مد نظر است، شکل و فرم درهای کابینت است. انواع کابینت مدرن جدید ، دارای درهای صاف و مسطحی هستند که مانع وجود جزئیات اضافی در آنها میشود. هیچ مدلبندی سلطنتی، سطوح برجسته یا حکاکیهای تزئینی، بر روی بدنه یا درهای کابینت مدرن مشاهده نمیشود و به جای آن بر روی سطوح صاف و براق تاکید شده است.
- کابینت مدرن هم برای آشپزخانههای بزرگ و هم برای آشپزخانههای کوچک مناسب است. این سبک طراحی، هم مورد علاقه کسانی است که دارای پنجرههای زیادی در آشپزخانه خود هستند و هم مورد پسند کسانی است که پنجره های کمی در آشپزخانه دارند و با محدودیت نور مواجه هستند.
سادگی موجود در طراحی کابینت مدرن جدید ، امکان به وجود آوردن یک فضای جادار و رویایی را در آشپزخانه فراهم میآورد. تجهیزات مدرن و جدید در کابینت مدرن بیشتر به کار گرفته میشود که این مساله به خودی خود، به بهرهوری و بهینهسازی فضا کمک میکند.
قیمت کابینت مدرن
از همهی ویژگیهای خوب یا بد کابینت مدرن که بگذریم، مبحث قیمت کابینت مدرن ، یکی از مهمترین دغدغههایی است که احتمالا با آن روبرو خواهید بود. کابینت آشپزخانه، جزئی مهم و حیاتی در خانه و آشپزخانه محسوب میشود و به موازات مواد بکار رفته و کاربردی که در ایجاد نظم دارد، قیمت تمام شدهی آن نسبتا بالا است. با این وجود، نرخ قیمت در کابینتهای مختلف متفاوت است. عواملی که در قیمت کابینت مدرن موثر هستند عبارتند از:
متریال بکار رفته در کابینت ؛
به عنوان مثال چوب طبیعی متریالی بسیار گرانقیمت و امدیاف متریالی اقتصادی و مقرون به صرفه است.
مدل کابینت ؛
هر چه مدل کابینت دشوارتر باشد، قیمت آن افزایش مییابد چرا که کابینتساز باید زحمت بیشتر و زمان بیشتری را صرف طراحی و ساخت آن نماید.
متراژ کابینت ؛
معمولا قیمت کابینت مدرن یا حتی کلاسیک را با هر متر از طول کابینت میسنجند، بنابراین هر چه طول کابینت بیشتر باشد، قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت.
تجهیزات استفاده شده در کابینت ؛
یراقآلات و تجهیزاتی که در کابینت به کار میرود، قیمت کابینت مدرن را تحت تاثیر قرار میدهد. به عنوان مثال، وجود آرامبند یا دستگیرههای کابینت یا تجهیزاتی مانند سینک ظرفشویی و شیرآلات، در قیمت تمام شدهی کابینت موثر هستند.
اسکلت کابینت ؛
به غیر از بدنه و درهای کابینت، اسکلت یا یونیت کابینت نیز در قیمت آن موثر است؛ به عنوان نمونه، اگر از یونیت پیویسی که متریالی مقاوم و ضدآب است استفاده کنید، قیمت کابینت را افزایش دادهاید.
عوامل مختلفی مانند مد ؛
واضح است که هر چه مدل انتخابی شما به روزتر و جدیدتر باشد، قیمت کابینت مدرن افزایش خواهد یافت. مثلا گاهی متریال مات و گاهی متریال براق مد و ترند سال است، که طبیعتا این مساله، در قیمت کابینت موثر خواهد بود.